News Ticker

Maxim Hartman werd bijna onwel van de NPO Kerstpromo

maxim

We hadden al eerder bericht over de Kerstpromo van de NPO waar de NPO het woord Kerst had weggehaald om geen personen te kwetsen, die niet van Kerst houden. Volgens de NPO gaan we samen December vieren en geen Kerst. Hoe moet je December vieren en gaan we ook andere maanden vieren? De NPO wordt geleid door een stelletje #$%&$#@#$###!

Maxim Hartman

Maxim Hartman krijgt geen warme gevoelens van de Kerstpromo van de NPO, die onder vuur ligt omdat de NPO het woordje ‘kerst’ heeft geschrapt. Dat laat de programmamaker weten op Twitter. Hartman vindt het kerstfilmpje van de NPO, met daarin tal van sterren zoals Astrid Joosten en Dionne Stax, veel te zoetsappig. “De NPO’er die dit feelgoodconcept verzonnen heeft, zou twee kilometer solo en naakt achter de arrenslee van de kerstman voorgetrokken moeten worden“, vindt hij.

Als internetheld Alexander Klöpping erop wijst dat hij dat een negatieve benadering vindt, antwoordt Hartman: “Sorry, ik kots op kerst en haat dat verplichte ‘samen’.”

Volgens de NPO-promo vier je december ‘samen’, maar dan wel zonder Hartman. Hij bleef thuis op de opnamedag. “Ze boden mij 300 euro zonder reiskosten, Dat vond ik te weinig.”

Het is volgens Hartman niet zo dat hij jaloers is omdat zijn NPO-collega’s zo dichtbij Dionne Stax mochten komen. “Bullshit, ik zie Dionne zo vaak in de lift bij de NOS. Ik mag haar Di noemen.”

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1