News Ticker

Martijn Krabbé geeft toe dat hij fout was!

sea

Martijn Krabbé gaat diep door het stof na de felle kritiek van Sea Shepherd op een aflevering van zijn tv-programma Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Dat is te zien op Twitter. Sea Shepherd vindt het belachelijk dat Krabbé in het programma een stukje walvis heeft gegeten. “Laat ik duidelijk zijn: ik heb een fout gemaakt. We hebben gepoogd in beeld te brengen hoe men daar leeft. Dat deden we zonder de abjecte slachting van de griend vissen in beeld te brengen“, reageert de RTL 4-presentator.

Hij had kritischer moeten zijn tijdens zijn bezoek aan de Faeröer-eilanden, aldus Krabbé. “We gaven niet duidelijk aan dat zoiets wat ons betreft niet kan. We hebben kritische vragen gesteld maar onvoldoende; en geen duidelijk standpunt ingenomen. Zelfs verwarring gezaaid door een hapje van die vis te eten. Dat was niet goed.”

Krabbé heeft spijt. “Door de heftige – vaak terechte – reacties op de uitzending is me duidelijk geworden dat je over een onderwerp als dit glashelder moet zijn. Dat heb ik nagelaten en dat zal me niet nog een keer gebeuren.”

Ik hoop dat iedereen wil aannemen dat ik deze gruwelijke praktijken volstrekt afkeur en er op geen enkele wijze begrip voor heb willen opbrengen. Het was een stevige les in communicatie.”

Bron: mediacourant.nl

Photo credit: guano via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1