News Ticker

Marianne Thieme ontvangt excuses van Jeroen Pauw

pvvvara

Eerder deze week kon het ego van Jeroen Pauw het niet aan dat hij weerwoord kreeg van Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren. Hij vond het nodig om haar ineens jongedame te gaan noemen. Dat komt badinerend over. In ons eerder gepubliceerde artikel hierover kunt u hierover lezen.

Taxatiefout

Jeroen Pauw heeft zijn excuses aangeboden aan Marianne Thieme voor zijn jongedame-opmerking in de maandaguitzending van Pauw. Dat hebben de presentator en Thieme’s Partij voor de Dieren bevestigd tegen aan het AD. Toen Thieme iets zei waar Pauw het niet mee eens was, sprak hij haar toe met ‘jongedame’. “Marianne heeft niet meer de leeftijd om jongedame genoemd te worden. Pauw heeft niet de leeftijd om iemand jongedame te noemen“, laat haar partij weten. “Het was kennelijk een taxatiefout van hem. Hij heeft daarover na de uitzending excuses aangeboden, die Marianne geaccepteerd heeft.”

Badinerend

Pauw bevestigt dat hij dat gedaan heeft. “Ik hoorde van iemand dat het misschien wel badinerend kon overkomen. Ik vroeg haar of ze er een probleem mee had. Dat had ze helemaal niet, ze moest er wel om lachen. Ik zei haar: ‘mocht ik nou op een of andere manier vervelend zijn overgekomen, dan spijt mij dat’.”

Photo credit: Jos van Zetten via Foter.com / CC BY

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1