News Ticker

Mannen mogen meer zeggen in de media, zegt Heleen van Royen

media

Waarom mogen mannen meer zeggen in de media volgens Heleen van Royen, die graag opmerkelijke dingen zegt in de media? Wij hebben het antwoord.

Media

Heleen van Royen, één van ‘s lands succesvolste schrijvers, heeft het idee dat mannen in de media veel meer kunnen zeggen zonder dat er een tsunami van kritiek volgt. Dat zegt ze in het NRC Handelsblad. Van Royen wordt alleen al agressief benaderd vanwege haar veel jongere man. “Ja, dat zijn van die dingen. Over het omgekeerde hoor je nooit iemand, hè. Mannen mogen meer dan vrouwen, dat is de rode draad. Er wordt meer van ze gepikt. Ze flikken ook meer, qua criminaliteit en zo.”

Zo is de wereld en die verandert niet, aldus Van Royen. “Maar dat wil niet zeggen dat ik me erbij neerleg. Ik doe waar ik zelf zin in heb. Dat is het enige wat je ertegenover kunt stellen. Je er niets van aantrekken.”

Het valt Van Royen steeds weer op. “Jett Rebel laatst, heb je dat gelezen? Hij zei dat hij nergens meer aan verslaafd was, behalve aan seks. Stel dat ik dat zou zeggen, dan wordt het een heel ander verhaal. Hoer, slet, wat ben je toch ook een smerig wijf.”

Seks verslaafd

“Ik heb het allemaal al zo vaak gehoord. En dan zeg ik niet eens dat ik aan seks verslaafd ben, want dat ben ik niet“, besluit ze

Photo credit: existentist via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1