News Ticker

Zoekt u woonruimte in Amsterdam en omgeving?

amsterdamsewoningmarkt

De Nederlandse woningmarkt is goed bezig en knapt flink op. Alle lichten staan op groen voor de eigenaren, want de hypotheekrente staat historisch laag. Dit zorgt voor een grotere vraag en daardoor een stijgende huizenprijs. Kopers dienen dus alert te zijn.

Amsterdamse woningmarkt

In Amsterdam stijgen de huizenprijzen het hardst van heel Nederland: met 16 procent in vergelijking met vorig jaar. Natuurlijk is de vooruitgang prachtig, maar makelaars en consumenten zijn meer gebaat bij een evenwichtige markt. De gekte speelt zich vooral binnen de ring af. Noord en Nieuw-West profiteren daar weer van, net als Zaandam, Diemen, Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel. Daar kopen de mensen een huis die binnen de ring niet kunnen slagen. In Amsterdam worden nu meer dan de helft van de huizen boven de vraagprijs verkocht. Gemiddeld wordt zes procent meer betaald. Tegelijkertijd is het aantal te koop staande woningen sterk gedaald. In een jaar tijd met meer dan 40 procent. Daarom komt onder andere Amstelveen en ‘t Gooi ook onder de aandacht van de potentiële koper, die in eerste instantie in Amsterdam een woning wilde kopen.

Gebruik de expertise van de makelaar

Je kunt daarom nog zo alert zijn, maar bij het verkopen, het aankopen of het verhuren van een woning blijft het raadzaam om een vakbekwame makelaar in de hand te nemen. In Amsterdam en omgeving zijn honderden makelaars te vinden. Amsterdam Today stelt graag enkele gerenommeerde makelaars en hypotheekadviseurs uit Amsterdam, Amstelveen en ‘t Gooi aan u voor.

Amsterdam

hoekstravaneck

Hoekstra & van Eck Makelaars maakt onderdeel uit van de Hoekstra & van Eck Groep: de grootste NVM woningmakelaar in het land. Hoekstra en Van Eck is een gevestigde naam die samen met Hendriks bijna 50 jaar ervaring heeft (sinds 1967). De circa 180 medewerkers van de Hoekstra en Van Eck Groep herken je aan hun klantgerichte en professionele werkwijze.

Website …..

Link naar de artikelen …..

principlevastgoed

Vanwege de onvoorspelbaarheid van de woningmarkt kan het soms lastig zijn als eigenaar om uw woning te verkopen. Principle Vastgoed heeft hier de ideale oplossing voor! Wij treden namelijk op als verhuurmakelaar van uw woning in de regio Amsterdam en Amstelveen.

Wanneer uw woning wordt verhuurd door Principle Vastgoed, kunt u er zeker van zijn dat uw woning op professionele wijze gepresenteerd wordt aan zowel Nederlandse huurders als expats. Dankzij de laatste trends op het gebied van marketing, zal het niet lang duren voordat er een geschikte huurder is gevonden.

Website …..

Link naar de artikelen …..

logoamsterdamtoday

 

 

 

 

Komt uw logo en uw makelaarsbedrijf hier te staan?

‘t Gooi

comfihypotheek

Comfi Hypotheekadvies begeleidt mensen, die niet hun nieuwe hypotheek via een bank of een tussenpersoon willen afsluiten, maar het zelf online willen doen. Door zelf online de hypotheek te regelen, bespaart men meer dan 1000,- euro aan afsluitkosten. Comfi Hypotheekadvies helpt met het online aanvragen, zodat men de hypotheek krijgt, die men wil.

Lees meer …..

visch

Bij Visch & Van Zeggelaar zeggen we: we zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze. Het te koop aanbieden op Funda blijkt helaas niet meer toereikend te zijn. Er zijn extra (pr)middelen nodig om uw woning te onderscheiden. In dat kader bieden wij onze klanten een op maat gemaakt marketingplan, waarbij actief op zoek wordt gegaan naar kopers.

Website …..

Link naar de artikelen …..

logoamsterdamtoday

Komt uw logo en uw makelaarsbedrijf hier te staan?

Amstelveen

lunshof

Lunshof Makelaardij, een makelaar gevestigd in Amstelveen en Amsterdam, opereert sinds 1975 in de regio Groot-Amsterdam. Ons team bestaat uit drie ervaren en enthousiaste makelaars, die ondersteund worden door een uitgebreide back-office. Bent u benieuwd wat Lunshof Makelaardij voor u kan betekenen? Neemt u gerust contact met ons op, wij maken graag een vrijblijvende afspraak.

Website …..

Link naar de artikelen …..

logoamsterdamtoday

Komt uw logo en uw makelaarsbedrijf hier te staan?

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1