News Ticker

Luuk Ikink vindt dat Marieke Elsinga het enorm goed doet

luukikink

RTL Late Night heeft sinds een tijdje een nieuwe side-kick. Luuk Ikink is naar RTL Boulevard en presenteert ook het tv-programma Galileo. De enthousiaste Marieke Elsinga is gekozen als opvolgster van Luuk Ikink en ze doet het goed blijkt.

Marieke Elsinga

Luuk Ikink vindt dat zijn opvolger Marieke Elsinga het zo goed doet als sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night, dat hij er bijna jaloers van wordt. Dat heeft hij gezegd op 100% NL. Ikink prijst de kwaliteiten van Elsinga. Hij ziet haar rubriekje in de late-nightshow graag. “Ik zit vaak te kijken, want ik kijk regelmatig naar RTL Late Night. Ik vind dat ze het echt goed doet. Dat vond ik eigenlijk vanaf het begin al, hoor. Ik zat echt met verbazing te kijken“, aldus de presentator.

Het verbaasde Ikink vooral hoe natuurlijk ze gelijk presenteerde. “Ik dacht: wat knap dat je daar meteen al zo als jezelf kan staan.”

Jaloers

Zelf had Ikink langer de tijd nodig. “Ik was wel een beetje jaloers. Ik had zelf een jaar warmdraaitijd nodig. Dat heeft zij niet gehad. Ze was meteen heel zelfverzekerd enzo. Ik vind het heel goed.”

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1