News Ticker

Last van je spieren? Vermoeid, stress, zwanger? Kom naar Body-Life!

body-life
Body-Life massage (ook wel bekend als de masseur van de sterren!) gaat als een trein door Nederland heen. Eigenaar Alex van de Bilt, die diverse BN-ers als klant heeft: “We hebben nu 23 vestigingen door het hele land, waarvan 3 in Amsterdam. U bent van harte welkom!”
bodylife
Last van je spieren? Vermoeid, stress,  zwanger? Toe aan me-time? Wat de reden ook is, na een body-life massage wil jij niks anders meer!
Gun jezelf dat momentje en boek vandaag nog een body-life massage bij jou in de buurt via www.body-life.nl!
Auteur: Stephanie van Blankenberghe
stephanie
Photo credit: Amsterdam Today
Photo credit: Body-Life
About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1