News Ticker

De Kijkshop wordt gesloten en 400 medewerkers zijn ontslagen

kijkshop

Heb je wel eens wat gekocht bij de Kijkshop? Dat is begrijpelijk, want ze hebben mooie spullen tegen een lage prijs. Het concept blijkt echter achterhaalt, want het bedrijf heeft iets negatiefs te melden. Wat is de situatie?

De Zweedse investeerder SparkistanStClemens sluit alle winkels van Kijkshop, waardoor 400 personeelsleden op straat komen te staan. De winkelketen uit Zaltbommel draait al jaren verlies.

Alle zeventig winkels van Kijkshop gaan dicht. De winkelketen kampt al jaren met aanzienlijke verliezen. De Zweedse eigenaar vraagt dinsdag faillissement aan bij de rechter, zo laat de investeerder weten.

De ongeveer vierhonderd medewerkers van Kijkshop verliezen daarmee hun baan. Het is volgens een woordvoerder van het Zweedse bedrijf nu aan een curator om te kijken of een eventuele verkoop of doorstart mogelijk is.

Photo by huphtur on Foter.com / CC BY-SA

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1