News Ticker

Kijkcijfers van “Naar bed met Irene” zakken verder weg

irene

Het programma-aanbod op tv is enorm en als je met een nieuw tv-programma komt, dan moet je wel echt iets vernieuwends brengen. Een zoveelste talkshow is vaak niet interessant. Dat weten de tv-makers en daarom gaan we de setting aanpassen, dachten zij. We gaan de studio vol met bedden plaatsen, want dat is leuk. De kijkers denken daar anders over.

Weer kijkers verloren

De Irene Moors-talkshow Naar Bed Met Irene heeft zaterdagavond voor de derde week op rij kijkers verloren. Na 360.000 kijkers (9 procent) voor de eerste, 348.000 kijkers (9 procent) voor de tweede en 294.000 kijkers (8 procent) voor de derde aflevering, wist de vierde aflevering 277.000 kijkers (6 procent) te bekoren op SBS 6. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Moors ontving in de vierde aflevering van haar talkshow de Studio 100-baas Gert Verhulst, bekend van Samson & Gert.

Live

In de eerste drie afleveringen waren haar gasten Jan Kooijman, Katja Schuurman en Tjitske Reidinga. De eerste twee afleveringen waren live, de derde aflevering was semi-live omdat Reidinga ‘s avonds optreedt in het theater.

Niet live

De vierde aflevering met Verhulst was niet live én niet semi-live. Voor het eerst werd het programma gemonteerd uitgezonden, zodat ongemakkelijke momenten en stiltes eruit geknipt konden worden.

Onzeker

Ongemakkelijke momenten zaten er genoeg in de eerste drie afleveringen. Moors lijkt in het programma niet op haar gemak. Ze lijkt ook erg onzeker. Twee weken geleden opende ze het programma zelfs met een negatieve Twitter-reactie over het programma. Haar eerste gasten begrepen Moors’ focus op de negatieve reacties op Twitter niet zo en ze werd daar zelfs op aangesproken door Schuurman.

Overstap naar SBS 6 geen succes

Inmiddels rijst de vraag of Moors niet beter gewoon Life 4 You had kunnen blijven doen, naast haar vertrouwde tv-partner Carlo Boszhard. Vooralsnog is haar overstap naar SBS 6 geen succes gebleken, terwijl ze op RTL 4 wel bestaansrecht had.

Wat vindt u van dit tv-programma?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1