News Ticker

Kent u Idols nog? De laatste finalist speelt piano op een NS-station!

Idols

Talentenshows zijn niet aan te slepen. Het begon allemaal ooit met “Een Top of een Flop” in de jaren zestig waar Andre van Duin ooit aan meedeed en vreemd genoeg werd weggetoeterd. Later kwam Idols en de rest is bekend.

Wat is er met de finalisten uit de laatste Idols gebeurd?

RTL 5 heeft voor zijn website uitgezocht hoe het nu gaat met de kandidaten van het afgelopen seizoen van Idols, dat in juni 884.000 kijkers trok met de grote finale-uitzending. De resultaten van het onderzoek zijn diep bedroevend: de ene finalist speelt af en toe nog ergens op een NS-station en een ander is blijven haken bij een optreden op de sportbeurs in Hoorn. En winnares Nina? Zij ‘uploadt video’s van haar prachtige stem op haar Facebookpagina en Instagram’, zo laat RTL weten.

Alleen de vijf laatst overgebleven kandidaten zijn opgezocht door RTL. De nummer vijf Thijs zingt in een bandje, zet covers op YouTube en werkt nog steeds bij de politie.

Elke kans pakken

Tom, de mummer vier, ‘grijpt elke kans aan om te spelen’. “Hij heeft gezongen op bruiloften, bij openingen van winkels, op NS-stations achter de piano, bij de nieuwe auditierondes van Idols 2017 en ook jamde hij vrolijk in Central Park.”

De jonge Steve, die brons pakte bij Idols 5, is inmiddels geslaagd voor het VWO-examen ‘en blijft vrolijk zingen’. “Zo was hij te zien op Pas-Pop en de Sportbeurs in Hoorn.”

Runner-up Kimberly is naast haar optredens regelmatig te zien op rode lopers en op YouTube, meent RTL. “En ze is inmiddels een Instagram-celebrity met meer dan 11.500 volgers.”

Winnares Nina

Winnares Nina heeft wél iets uitgebracht, namelijk de single Bodies In The Sun. Maar daar houdt het op. Wel ‘treedt ze op door Nederland en uploadt ze video’s van haar prachtige stem op haar Facebookpagina en Instagram’.

De deprimerende hoe-gaat-het-nu-met-special kunt u lezen op de website van RTL.

De opnames van het zesde seizoen van Idols zijn inmiddels in volle gang. Er is namelijk een vacature vrijgekomen in Eindhoven.

Gaat u weer kijken naar Idols?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: jnissa via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1