News Ticker

Jort Kelder wil bij de NPO de gewone man aan het woord laten

jort-kelder

Jort Kelder praat met de NPO over een programma waarin het gewone volk aan het woord komt. Dat heeft de presentator onthuld in WNL Op Zondag. Het opinieprogramma komt náást Hoe Heurt Het Eigenlijk. “We gaan kijken bij de NPO of ik wat meer politiek ga doen. Niet zozeer in verband met de Tweede Kamerverkiezingen, maar meer over het grote rumoer in onze samenleving. Als je die Trumpverkiezing ziet, zie je ook dat het Nederland enorm splijt“, aldus de televisiemaker.

De uitverkiezing van Donald Trump levert ook hier veel rumoer op. “Al die woeste actrices die op Twitter zeggen dat ze het land willen verlaten of naar een andere planeet willen. Sommige debatten zijn hier zo scherp.”

De kloof tussen hoogopgeleid en laagopgeleid, stad en platteland en zwart en wit. Daar moet je over praten, maar niet alleen met de elite, maar ook met het volk. Ook daar is de publieke omroep voor.”

Kennelijk is er een enorme vrede. We moeten met elkaar het gesprek aangaan. Ik ben goed in ruziemaken, maar we moeten ook een beetje in gesprek blijven.”

Bron: mediacourant

Photo credit: ING Nederland via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1