News Ticker

Jort Kelder wil meer dan zijn talkshowkunstje bij DWDD of Pauw

jk

Jort Kelder heeft een buitengewoon leuk tv-programma met de titel “Hoe heurt het?” waar hij de wereld van de rijke mensen behandeld en met Patriciërs, Baronnen en personen met dubbele achternamen regelmatig het champagneglas heft. Daarnaast schuift hij om de zoveel tijd aan bij talkshows als DWDD en Pauw.

Hoepel

Jort Kelder wil op tv niet alleen maar door de hoepel van De Wereld Draait Door of Pauw springen. Dat vertelt de tv-ster in Veronica Magazine. Kelder wordt soms moe van zijn eigen talkshowkunstje. “Als ik in zo’n programma heb gezeten, denk ik vaak: ik was weer héél veel aan het woord en wat wéét ik er eigenlijk van? Maar ja, als je bij Pauw of DWDD aan tafel zit, is het zestien seconden scoren en we gaan weer naar huis. Dat kunstje beheers ik, maar ik wil niet steeds door die hoepel springen.“

Meer dan talkshowgast

De presentator wil meer dan alleen maar talkshowgast zijn. “Daarom verheug ik mij ook op Ten Strijde!, een programma dat de AvroTros vanaf februari op NPO 2 plaats. Samen met co-presentator Pieter Jan Hagens lekker hakketakken over grote vaderlandse veld- en zeeslagen.”

Politiek debat

Maar er ligt meer op stapel. “We zijn nu een programma aan het voorbereiden waardoor ik me iets meer met het politieke debat ga bemoeien. Het grotere rumoer, de kloof tussen arm en rijk, zwart en wit, de elite en wat dan heet de kaste van boze blanke mannen.”

“Het is essentieel dat ook die mensen gehoord worden.”

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: ING Nederland via Foter.com / CC BY-SA

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1