News Ticker

Na Jooble werkt Amsterdam Today ook samen met Amsterdam heeft werk

samenwerking

Amsterdam Today spant zich in om jongvolwassenen aan het werk te krijgen. Op de hoofdpagina van Amsterdam Today staat een banner met een link naar Amsterdamse Vacatures. Daar hebben wij diverse vacaturesites vermeld, maar ook non-profit organisaties inzake werkverschaffing in Amsterdam en diverse sollicitatietips.

Amsterdam Heeft werk

Amsterdamse Vacatures richt zich op werk in en om Amsterdam. Roel Kiers: ” AmsterdamHeeftWerk.nl is de lokale vacaturebank voor de regio Amsterdam. Je kunt klikken op Vacatures Amsterdam om alle vacatures in de verschillende categorieën overzichtelijk in beeld te krijgen. Je kunt ook een trefwoord invoeren in uitgebreid zoeken. Klik vervolgens op “zoek” om de resultaten van de gevonden vacatures in en rond Amsterdam weer te geven.”

Werkgevers en intermediars kunnen alleen vacatures plaatsen die in Amsterdam of in de regio van Amsterdam zijn.

Eerder geplaatste artikelen over werk in Amsterdam

Amsterdam Today heeft eerder enkele artikelen over werk en inkomen in Amsterdam gepubliceerd. Via de volgende links kunt u ze lezen.

Amsterdam Today zet zich in voor jongvolwassenen

Voor veel jongeren is toetreden tot de arbeidsmarkt lastig

Voor 138.000 jongvolwassenen zonder werk of opleiding meer perspectief

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1