News Ticker

Johan Cruijff is op 68-jarige leeftijd overleden

johancruijff

Johan Cruijff is overleden. De voetballegende is 68 jaar geworden. Cruijff overleed donderdag in het bijzijn van familie.

’In zekere zin ben ik waarschijnlijk onsterfelijk’. Johan Cruijff overleed donderdag in Barcelona op 68-jarige leeftijd aan de gevolgen van uitgezaaide longkanker, maar zijn voetbalfilosofie en liefdadigheidsinstelling, de Cruyff Foundation, blijven voortleven. Het is zijn nalatenschap aan de wereld.

Gebruik deze link om meer te lezen over dit onderwerp.

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: Nationaal Archief via Foter.com / No known copyright restrictions

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1