News Ticker

Jeroen Pauw ergert zich aan Joram van Klaveren (ex-PVV)

pvv

VARA-presentator Jeroen Pauw ergerde zich donderdag een versuffing aan zijn gast Joram van Klaveren. De talkshowhost gaf het Tweede Kamerlid aan dat hij naar hem moet luisteren. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Van Klaveren gaf aan dat hij het aanzetten tot discriminatie en groepsbelediging niet langer strafbaar wil stellen in het kader van de vrijheid van meningsuiting. Discriminatie zelf moet wel strafbaar blijven, vindt hij. Dat probeerde hij in Pauw uit te leggen, tot hij onderbroken werd.

Toen Van Klaveren voor de tweede keer een uitleg wilde geven, begon Pauw door hem heen te praten. “Verval niet in herhaling, verval niet in herhaling, verval niet in herhaling. Joram, verval niet in herhaling vraag ik, dan moet je niet je zin afmaken.”

Dat doe ik wel, omdat het niet duidelijk is“, zei Van Klaveren daarop.

Pauw: “Het is niet duidelijk omdat je het niet goed vertelt.”

Van Klaveren verliet de PVV in 2014 na de ‘minder minder’-uitspraak van Geert Wilders. Hoewel hij het er niet mee eens is, moet Wilders dat toch straffeloos kunnen zeggen, betoogde Van Klaveren in Pauw.

Jan Roos uit op Twitter kritiek op Pauw: “Wat een beschamende vertoning gisteravond bij Pauw. Als hongerig hyena’s stort de deugmens samen met Jeroen Pauw zich op Joram van Klaveren.

Daarop reageert Pauw: “Zo is het Jan, een advocaat en een Telegraafjournalist spreken een politicus tegen. Dat moeten we natuurlijk niet willen..

Roos: “Je liet hem niet één keer uitpraten.

Bron: mediacourant

Photo credit: Metropolico.org via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1