News Ticker

Wat is the guilty pleasure van 50Plus voorman Henk Krol?

Hebt u een guilty pleasure? Iets waar u van geniet, maar waar u zich toch een beetje schuldig over voelt? Iedereen heeft dat en ook Henk Krol. Maar wat is zijn guilty pleasure?

Schuldig genieten

Henk kan niet afblijven van de McDonald’s-milkshakes met vanillesmaak. Dat is te lezen in de kiosk. Krol, de Jan Slagter van Den Haag, noemt het zijn guilty pleasure. “De vanilla-shake van McDonald’s. Ik vraag regelmatig aan een medewerker om er een te halen, want ik schaam me eigenlijk dood om zelf in de rij te gaan staan.“

Warme eieren

Verder lust Krol ook graag warme eieren. “Eggs Benedict, ofwel gepocheerde eieren met hollandaisesaus, vaak geserveerd met toast en zalm. Héél verkeerd vanwege de calorieën, dus ik eet het niet te vaak.”

Dat Krol van lekker eten houdt, is hem aan te zien. Henk: “Dat er 10 kilo af moet, weet ik. Ik ben er heel druk mee bezig.”

Wat is uw guilty pleasure?

stephanie

Photo credit: Sebastiaan ter Burg via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1