News Ticker

HUBLOT opent shop-in-shop in Klibansky Brand Store in Amsterdam

winkelhublot

Hublot Nederland met als exclusieve retailer Schaap en Citroen Juweliers gaat een samenwerking aan met Joseph Klibansky in zijn recentelijk geopende Klibansky Brand Store,  12 november jongstleden, op de PC Hooftstraat 35 te Amsterdam. Dit is inmiddels het derde winkel initiatief dat Schaap en Citroen Juweliers opent in de prominente winkelstraat te Amsterdam. Speciaal voor dit shop-in-shop concept zijn alleen de limited editions van Hublot geselecteerd, zoals de; LaFerrari, Usain Bolt en de Chelsea. De Klibansky Brand Store met Hublot shop-in-shop is 7 dagen per week geopend.   

Schaap en Citroen Juweliers en het Zwitserse horlogemerk Hublot zijn verheugd deze nieuwe stap in Nederland te zetten. Deze samenwerking vormt een perfecte match met het ‘Hublot Love Art’ initiatief waarin Hublot ernaar streeft om kunst in het alledaagse leven terug te brengen. ‘Hublot Loves Art’ ondersteunt sinds 2014 verschillende kunstprojecten over de hele wereld.

Naast deze ontwikkeling is Hublot al sinds 2011 actief in Nederland. Zo is Hublot als official time- keeper prominent aanwezig bij voetbal club Ajax en ondersteunen zij meerdere sportevenementen in Amsterdam. In het weekend van 29 september tot en met 2 oktober jongstleden was Hublot nog sponsor van het Museumplein Polo Amsterdam.

Hublot

Het Zwitserse horlogemerk Hublot staat bij kenners met name bekend om haar vooruitstrevende technische vondsten zoals het in huis ontwikkelde ‘Hublonium’, ‘Magic Gold’ en het gebruik van materialen als tungsten, tantalum, keramiek en kevlar. Bijzondere combinaties van materialen zijn dan ook hét handelsmerk van Hublot.

Joseph Klibansky

Joseph Klibansky (Kaapstad, 1984) groeit op in een creatief, internationaal georiënteerd milieu. In zijn tienerjaren raakt hij gefascineerd door de mogelijkheden van computerkunst en digitale beeldbewerking. Honderden beelden fuseert hij tot krachtige composities, die worden verrijkt met computer kunst en verschillende verf technieken. ‘Als je het werk ziet krijg je direct een positieve vibe’, zegt hij daarover. Hij is één van de jongste professionele kunstenaars in de hedendaagse internationale kunst markt. Geïnspireerd door onder andere mode, design, architectuur, reizen en muziek borrelen ideeën voor nieuwe kunstwerken constant bij hem op. Of zoals hij aangeeft: ‘Het is mijn leven. Als ik niet slaap, dan denk ik aan kunst.’

Schaap en Citroen Juweliers ‘Jewellery and Watches since 1888’

Schaap en Citroen is een Nederlands juweliershuis met een rijke historie die teruggaat tot het jaar 1888. Inmiddels heeft Schaap en Citroen met 10 vestigingen in de grote steden, waaronder: Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam en Utrecht landelijke dekking verkregen. Het juweliershuis richt zich op de toekomst zonder traditionele waarden uit het oog te verliezen.

Horloge merken

Rolex, Patek Philippe, Hublot, Roger Dubuis, Zenith, A. Lange & Söhne, Breguet, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Cartier, Panerai, Piaget, Jaeger-LeCoultre,  Longines, Blancpain, Girard- Perregaux, Breitling, Rado, Chopard, Christiaan van der Klaauw, Omega, Chanel, Tag Heuer, Tudor, Baume & Mercier en IWC.

Juwelen merken: Pomellato, Chantecler, Pasquale Bruni, Serafino Consoli, Mattioli, Roberto Demeglio, Casato, Royal Asscher, Tirisi, Tamara Comolli, Shamballa, Oromalia, Noor, Pomellato 67, Tirisi Moda, Christian Bauer en Bigli. Tevens de eigen merken ‘Highlights’, ‘1-2-5-‘ & ‘1888’.

Bron: Schaap & Citroen Juweliers

Photo credit: LINK

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1