News Ticker

Hoe lang gaat Voetbal Inside nog mee?

Over voetbal praten op tv, zoals bij Voetbal Inside blijkt heel succesvol. Het format is goed en dat blijkt uit de kijkcijfers. RTL 7 is blij met dit “mannenprogramma”.

Lang op tv

Wilfred Genee sluit helemaal niet uit dat Voetbal Inside nog jaren en jaren op de buis is bij RTL 7, ondanks dat Johan Derksen al een tijdje aangeeft ermee op te houden in 2018. Dat vertelde hij vanochtend op Radio 10. Op de vraag of Genee een back-up plan heeft voor als VI stopt, zegt hij: “Niet direct. Nou jawel, maar ik ben er alleen niet mee bezig. Dat zien we dan wel weer. Ik ga er nog steeds vanuit dat Johan tot 2023 of 2025 gewoon nog op de buis is, Johan een beetje kennende.”

TV-toekomst

Genee vreest niet voor zijn tv-toekomst. “Ik ben wel bezig en ik mag nu ook produceren, dus ik denk dat we daar wel uit gaan komen, maar veel belangrijker is dat ik denk dat het merk Voetbal Inside nog wel even bestaat.”

Derksen is nog erg fit, aldus Genee. “Zoals Johan nu nog in het leven staat, denk ik dat hij nog steeds veel energie en elan heeft.”

Ook René van der Gijp weet inmiddels goed hoe om te gaan met tv, stelt hij. “René leeft er wel naar. Hij pakt veel rust en zorgt dat hij niet te snel uitgepraat raakt.”

Kijkt u wel eens naar dit tv-programma

Photo credit: FaceMePLS via Foter.com / CC BY

 

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1