News Ticker

Heftruck verliest betonblok bij Gordon’s Blushing in Rotterdam

gordon4

Gordon werd tijdens zijn vakantie in Zuid-Afrika ingelicht over het feit dat in zijn nieuwe vestiging van Blushing in Rotterdam een betonblok van een heftruck was gevallen. Deze knalde tegen een houtenplaat aan waarachter op dat moment een opa, oma en kind liepen. Doordat zij de plaat op zich kregen, raakten zij lichtgewond.

Bouwvakkers bevrijden het drietal uit hun benarde situatie. Zij zijn door ambulancepersoneel nagekeken en overgebracht naar het ziekenhuis.

Geschrokken

Een manager van Blushing laat weten geschrokken te zijn van het incident. ,,We gaan nu onderzoeken wat er precies is gebeurd.” Op de vraag of ze iets gaan doen voor de lichtgewonde opa en oma en kind laat hij weten: ,,Dat komt vast goed.”

De werkzaamheden aan het gebouw aan de Coolsingel 6 in Rotterdam zijn in volle gang, want de derde vesting van Gordon’s Blushing dient binnenkort geopend te worden en ligt vlak naast het Stadhuis.

Blushing

De eerste vestiging is door Gordon geopend in Blaricum. Vervolgens vestigde Gordon zijn tweede filiaal in Amsterdam tegenover het Van Gogh Museum en nu wordt zijn derde vestiging in Rotterdam geopend.

Wij zijn regelmatig op bezoek geweest in Blushing Blaricum en Blushing Amsterdam en het is een absolute aanrader als je van verse, gezonde en smaakvolle ingrediënten houdt en een gezellige sfeer

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1