News Ticker

Graham Norton heeft vertrouwen in onze inzending O’G3NE

graham-norton

De beroemde Britse talkshowhost Graham Norton, die in Engeland elk jaar het Eurovisie Songfestival becommentarieert, heeft vertrouwen in onze inzending O’G3NE. “Alleen die naam…“, zegt hij met een knipoog in De Telegraaf. Norton vindt dat het een unieke uitzending is. “Ze hebben fantastische stemmen. In de tien jaar dat ik het Songfestival doe, heb ik op het podium nog nooit zo’n vrouwelijke close harmony-groep gezien. Die meiden zijn geweldig“, aldus de televisiemaker.

Al voordat bekend werd dat O’G3NE ons gaat vertegenwoordigen, heeft Norton al een video van hen gezien. “Iemand zei: moet je hier eens naar kijken.”

Of ze kans maken om te winnen? “Ze zijn nu heel hot, maar je kunt natuurlijk nooit voorspellen wat de trend is. Nu trekken ze veel aandacht, maar tegen de tijd dat het festival eraan komt kan er zomaar een nieuwe Conchita opduiken bijvoorbeeld.”

Maar O’G3NE zal het goed doen. Nederland stuurt vaak iets heel goeds in, zoals The Common Linnets. Jullie hebben pech gehad. Wat deze meiden betreft staat of valt het alleen nog om het vinden van het juiste lied.

Bron: mediacourant

Photo credit: damo1977 via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1