News Ticker

Gordon heeft meer te zeggen bij RTL dan Richard Groenendijk

gordonheuckeroth

Gordon heeft een grotere vinger in de pap bij RTL 4 dan Richard Groenendijk. Daardoor worden zijn wensen sneller vervuld. Dat stelt SBS 6-diva Patty Brard in haar column in weekblad Weekend. Cornald Maas veroorzaakte vorige week wat ophef door zijn verbazing uit te spreken over het feit dat Gordons matig bekeken Nooit Meer Naar Huis wél door mag en Groenendijks goed bekeken Jopie Parlevliet Show níet. “Nu is er dus een soort strijd gaande tussen kamp Gordon en kamp Richard.

Brard begrijpt niet waarom mensen per se partij willen kiezen voor één van de twee rivalen. “Hoe kun je die twee programma’s met elkaar vergelijken? Het ene programma heeft NIETS met het andere te maken.

Ze begrijpt niet waar mensen zich mee bemoeien. “Sinds wanneer probeert iedereen het waarom van de beslissingen van zenderbazen te beredeneren? Het zal toch wel iets met geld, sponsoring en contracten te maken hebben?

Maar het heeft volgens Brard ook met invloed te maken. “Goor heeft zeker een grotere vinger in de pap bij de zender dan laatbloeier Richard Groenendijk.”

Hoe dan ook, laten we die twee mannen nou niet tegen elkaar op zetten, want stiekem hoop ik die twee talenten ooit nog eens sàmen in een programma te zien. Hilarisch!“, besluit ze in haar column.

Bron: mediacourant

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1