News Ticker

Gordon blijft tot zijn vijftigste bij RTL 4

gh

Gordon Heuckenroth is net gestopt met zijn zangcarrière, maar blijft verder volop te zien op het commerciële televisiescherm van RTL 4.

Tot en met 2018

Amsterdammer Gordon is in elk geval tot 2018 nog verzekerd van tv-programma’s bij RTL. Zijn agenda zit er stampvol mee. Dat vertelt de entertainer in TROS Kompas. De komende jaren staat Gordon nog vast onder contract bij ‘s lands grootste commerciële zender. “De komende twee jaar zit ik nog helemaal vol met tv-programma’s. In 2018 loopt mijn contract af en ben ik vijftig. Daarna ga ik kijken wat ik wil. Ik denk dat ik wel wat minder hard zal zijn“, aldus de televisiepresentator en zanger.

Gordon wil wat milder worden op televisie. “Dat kritische als jurylid in Idols bijvoorbeeld, hoorde erbij, maar zit ook in me. Ik heb beide kanten, heb bipolaire trekjes. Maar ik ben het niet.”

 Blushing

Verder is hij vooral druk met zijn koffiezaken Blushing. “Binnenkort opent hopelijk de derde vestiging van Blushing in Rotterdam, daarna volgen Den Haag en dan hopelijk Den Bosch, Eindhoven en Maastricht.”

Hij wil het concept uitrollen in alle grote steden, als de Nederlandse Starbucks. “Maar dan met betere koffie en hopelijk wel dezelfde belastingvoordelen.”

Lager salaris na afloop contract bij RTL 4

Gebruik deze link om ons eerder gepubliceerde artikel te lezen over de verlaging van de salarissen van de RTL-sterren als hun contract afloopt.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1