News Ticker

Geert Wilders is ook klaar met de rechtse omroep WNL

geertwilders

Dat Geert Wilders geen dikke mik is met Jeroen Pauw en zijn VARA-vrienden was al bekend, maar ook de rechtse omroep WNL heeft nu bij hem afgedaan. Dat blijkt uit zijn reacties op Twitter. Rick Nieman had vanochtend CDA-schuinsmarcheerder Jack de Vries in zijn talkshow WNL Op Zondag. De Vries liet weten dat hij zich ‘rot is geschrokken van het pamflet van Wilders’ en dat hij ‘verder gaat dan Trump’. “WNL Op Zondag: de VARA voor op Zondag“, aldus de PVV-leider.

Zelfs WNL is nu drie keer de Volkskrant, meent Wilders. “Trump bashen. Wilders bashen. Linkser dan links.

WNL-baas Bert Huisjes verbaast zich ten zeerste over Wilders. “Ik dacht het niet, Geert Wilders. Ik heb je al heel vaak uitgenodigd en die uitnodiging staat nog steeds.

Huisjes: “Nou Geert Wilders, kom volgende week dan maar eens WNL bashen bij WNL. Bij een rechtse omroep maak ik graag ruimte. Kom maar door.

Wilders heeft nog niet op de uitnodiging van Huisjes gereageerd.

Bron: mediacourant

Photo credit: Metropolico.org via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1