News Ticker

Geef je nu op voor de workshop “Perfect vlees bereiden” bij HAP op 17 juli

hapwsslider

Altijd al willen leren hoe je moet uitbenen? Of hoe je de perfecte steak tartare maakt? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Het Amsterdamse Proeflokaal (HAP) organiseert een serie kookworkshops waarin je les krijgt van toonaangevende chefs, superslagers en eigengereide producenten. De eerste workshop is op maandag 17 juli a.s.!

hapws

Meet the Chefs: ontmoet Piet van den Berg van Nice to Meat en Richard Aloserij van Het Amsterdamse Proeflokaal en leer technieken en aansprekende trucs in de keuken. Voor de workshop werken we met vlees van het MRIJ-ras. Een bijzonder mooie kwaliteitskoe waarmee ook in de keuken van Het Amsterdamse Proeflokaal wordt gewerkt.

hapws2

Je ontmoet ook Executive Chef Richard Aloserij van Het Amsterdamse Proeflokaal. Hij leert je de beste trucs om perfect vlees te bakken en een fantastische steak tartare te bereiden. Met Amsterdams zuur, natuurlijk!

Maandag 17 juli, 18.00 uur, Het Amsterdamse Proeflokaal, € 50,- pp

Wat krijg je hiervoor?

  • een workshop van de twee chefs
  • compleet diner inclusief wijn

Aanmelden?

Voor de workshop zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar. Meld je daarom nu aan!

Aanmelden kan via deze link.

Photo credit: Het Amsterdamse Proeflokaal / Amsterdam Today

hapws4

Advertentie

Wil je echte connectie met jouw doelgroep? Ga online adverteren op AT! Klik op de foto voor meer informatie

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1