News Ticker

Garuda Indonesia biedt beste service in de lucht

garudafoto

Voor de beste service aan boord moeten passagiers ook dit jaar bij Garuda Indonesia zijn.

Na in 2014 te zijn beloond met de titel World’s Best Cabin Crew ontving Garuda Indonesia ook deze week van Skytrax de onderscheiding World’s Best Cabin Crew 2015.

bestgaruda

De prachtige titel volgt op eerdere onderscheidingen waaronder World’s Best Economy Class (Skytrax 2013) en de waardering als 5 Star Airline (Skytrax 2014) De onderscheiding werd dinsdag tijdens de Paris Air Show uitgereikt door de CEO van Skytrax dhr. Edward Plaisted en in ontvangst genomen door President en CEO van Garuda Indonesia dhr. Arif Wibowo.

Hij komt als een extra erkenning van Garuda Indonesia’s succesvolle “Quantum Leap 2011-2015” programma. De onderscheiding werd aan Garuda Indonesia toegekend op basis van een wereldwijd klanttevredenheidsonderzoek onder meer dan 18 miljoen passagiers.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: Garuda Indonesia

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1