News Ticker

Gaat Willibrord Frequin wel of niet op de PVV stemmen?

willibrordf

Het politieke landschap heeft steeds een ander uitzicht. Vele nieuwe partijen hebben zich aangemeld voor de aanstaande verkiezingen. Er staat veel op het spel bij de verkiezingen van de Tweede Kamer.

Tweede Kamer verkiezingen

Willibrord Frequin overweegt bij de Tweede Kamer verkiezingen in maart 2017 te stemmen op de partij PVV van Geert Wilders. Dat laat hij weten in een reportage van PowNews. Frequin maakt zich zorgen om de inbraakgolf die momenteel in ‘t Gooi heerst. Hij heeft rolluiken op zijn huis laten zetten. “Voor de dieven en inbrekers. Hierachter hebben ze ingebroken, daar hebben ze ingebroken, daar hebben ze ingebroken, weet je wel. Het is gemakzucht en snel aan geld willen komen.”

Wilders

Op de vraag wie dan die inbrekers zijn, antwoordt Frequin: “Er wordt vaak over gesproken. Dat moet je maar aan Wilders vragen.”

Gaat hij dan op de PVV stemmen? “Dat scheelt niet veel meer.” Dat zou niet goed worden ontvangen bij zijn politiek correcte buren in ‘t Gooi. “Daar heb ik allemaal schijt aan.”

Vertrouwen in de mens verloren

Frequin is het vertrouwen in de mens verloren. “Als je iemand ziet die je niet kent, denk je al: hé. Het is heel triest dat het nu zo is. Als ik iemand bij mijn huis zou treffen, sla ik hem helemaal in elkaar. Ik pik het niet, ik ben het zat.”

“Je wordt er toch vanzelf agressief en angstig van?”

Waar gaat u op stemmen?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1