News Ticker

Gaat Carlo Boszhard ooit achter de schermen werken?

testbeeld

Werken voor het televisiescherm is iets heel anders dan voor het scherm. Carlo Boszhard weet daar alles van. Toch houdt Carlo Boszhard er rekening mee dat hij op een gegeven moment klaar is met het presenteren van tv-programma’s. Hij verlegt zijn focus langzaam naar tv-maken áchter de schermen. Dat vertelt de RTL 4-presentator in een weekblad.

Programmadirecteur

Het is al jaren bekend dat hij in de toekomst graag programmadirecteur zou willen worden, maar op dit moment zou hij RTL 4-baas Erland Galjaard nog niet kunnen vervangen. “Zo goed als hij kan ik voorlopig niet worden, want hij is er een meester in.“

Meekijken

Boszhard kijkt graag mee over de schouder van Galjaard. “Wat Erland Galjaard doet bij RTL 4, een zender opbouwen en programmeren, vind ik bijster interessant. Beslissingen nemen over programma’s wel of niet uitzenden, op welke tijd en met welke gezichten, dát is het vak.”

En dat vak beheerst Galjaard als geen ander, aldus Boszhard. “Ik vind het prachtig om van dichtbij mee te maken wat zo’n man doet.”

Ontwikkelen

Galjaard geeft Boszhard nu de kans om zich ook achter de schermen meer te ontwikkelen. “Volgens afspraak met Erland Galjaard ben ik een coproductie gestart waardoor ik De TV Kantine nu zelf – samen met RTL 4 – produceer. Een volgende stap van Herald en mij is dus die richting het bedenken en maken van nieuwe programma’s.”

Want ooit houdt het presenteren op, aldus Boszhard. “Over een aantal jaar is die carrière van mij een keer klaar. Iedereen heeft een houdbaarheidsdatum.”

Loyaal

Het is volgens Boszhard in elk geval ondenkbaar dat hij aan het eind van zijn carrière nog een overstap maakt. “Ik ben erg loyaal van nature. De zender is goed voor mij en dus geef ik dat graag terug.”

Boszhard heeft zijn tv-carrière te danken aan Irene Moors. Zij stapte in januari over naar SBS 6, omdat ze zich niet kon vinden in de programma’s die Galjaard haar aanbood.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: THCganja via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1