News Ticker

Film kijken bij Drijf In Bioscoop op Pampus

pampus

Dobberend in een bootje naar een film kijken. Het kan op 30, 31 juli en 1 augustus bij voormalig Forteiland Pampus in de jaarlijkse Drijf In Bioscoop.

Iedereen kan op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond met zijn eigen boot(je) aanmeren bij de haven van het eiland. Wel moet de naam, lengte en aantal passagiers op je boot van tevoren worden doorgegeven bij Forteiland Pampus, dat de openluchtcinema samen met Mobiloscoop organiseert. Voor hoeveel dobberende bioscoopbezoekers plek is, hangt af van het formaat van de boten dat wordt aangemeld.

Maar ook mensen zonder eigen vaartuig zijn welkom. In elk geval op vrijdagavond zet Veerdienst Amsterdam schip Sailboa in om aan te meren voor het 10 meter grote bioscoopscherm.

All Is Lost
De filmvertoning gaat van start zodra de zon onder is, waarschijnlijk om ongeveer 21.30 uur. Nog niet alle films die vertoond gaan worden zijn bekend, maar op zaterdagavond zal All Is Lost te zien zijn. Een film waarbij een man (Robert Redford) verdwaald raakt op zee en daar moet zien te overleven. Of iedereen na deze film nog in het donker durft terug te varen richting de stad, is dus nog maar de vraag. Ook de andere films zullen waarschijnlijk passen bij het waterthema.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: parool.nl

Photo credit: Defence Line Amsterdam / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1