News Ticker

FEBO bestaat 75 jaar

febo

FEBO wil de lekkerste snacks voor iedereen bereikbaar maken. Met de opening van de eerste vestiging op de Prinsengracht komt FEBO een stuk dichter in de buurt van haar doel. De opening van de drijvende automatiek is ter ere van de 75e verjaardag van Nederlands meest iconische banketbakker. De vestiging heeft als toepasselijke naam FEBO Drijf In. Inmiddels hebben al honderden mensen vanaf hun boot of waterfiets een dagverse gratis feestkroket uit de muur getrokken.

Dennis de Borst, directeur FEBO: “Het was altijd de missie van mijn opa, de oprichter, om de dagverse producten van FEBO voor iedereen bereikbaar te maken. Onze 75e verjaardag is het ideale moment om een grote stap te nemen om zijn missie te volbrengen: met de FEBO Drijf In zijn onze producten voor (bijna) iedereen bereikbaar. Nu nog in de lucht.”

75.000 feestkroketten
Bij een verjaardag hoort een traktatie. Daarom heeft FEBO 75.000 speciale feestkroketten ontwikkeld. Deze worden gratis uitgedeeld bij de Drijf In maar ook in de vestigingen bij aankoop van een snack uit de automatiek. Zaterdag en zondag wordt ook nog op een feestkroket in de automatiek getrakteerd. Hier geldt het principe op=op.

De Drijf In
De mensen op het water kunnen makkelijk hun boot of waterfiets aanleggen en een verse feestkroket uit een van de luikjes trekken. De Drijf In ligt op de Prinsengracht, ter hoogte van nummer 307.

FEBO 75 jaar
De 75e verjaardag is een bijzondere. Al 75 jaar is de Amsterdamse banketbakker niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Met dagverse producten (niet ingevroren) van hoogwaardige kwaliteit, ingrediënten uit de buurt en geheime recepten van Opa de Borst blijft het familiebedrijf zich onderscheiden van andere snackketens.

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: ANP Pers Support

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1