News Ticker

Esquire-redacteur doet super chagrijnig bij RTL Live

derksen

Albert Verlinde en zijn hoofdgast Johan Derksen wisten donderdagmiddag niet wat ze meemaakten in RTL Live. Ze dachten een luchtig gesprekje te voeren over een stijlverkiezing met Esquire-redacteur Desi Ridder, maar zij bleek een ongelooflijk vervelende gesprekspartner te zijn. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Ridder was chagrijnig en bitchy en zorgde voor het meest ongemakkelijke gesprek in RTL Live sinds de start van het programma eerder dit tv-seizoen.

Esquire organiseert elk jaar een stijlverkiezing en Ridder mocht daar in haar Star Wars-pakje over vertellen. Ze kwam echter niet veel verder dan het bloedserieus bekritiseren van de kleding die Derksen en Verlinde droegen.

Ridder werd onpasselijk van de verschijning van Derksen. “Nou, ik vind die haartjes die er uit komen een beetje heftig“, zei ze over zijn overhemd.

Derksen: “Heel veel vrouwen vallen daar op.”

Ridder: “Op dat borsthaar?

Derksen: “Ja.”

Ridder: “Hmm, oké. Deze grijze haren die er zo uit komen, vind ik wel heel heftig.”

Derksen: “Ik ga toch niet met een tondeuse mijn borst zitten smeren?

Ridder: “Nee, dat hoeft ook niet, maar misschien het bovenste knoopje dicht.”

Derksen: “Het interesseert me helemaal niets.”

Ridder: “Nee, het maakt ook niet uit, maar je vraagt me wat, dan geef ik antwoord.”

Verlinde: “Het is toch een stijlicoon op zijn manier? Jij kunt echt dodelijk kijken.

Derksen: “Ze is echt heel serieus, hè.”

Verlinde: “Ze zit ook zo naar mij te kijken. Dit kan ook niet? Ik voel me zo aangevallen hier. Heb je tips voor als ik binnenkort ga winkelen?

Ridder: “Ehmm, wat zou ik jou aanraden? Die grijze kleur staat je wel goed, maar ik vind het niet een heel mooie combinatie dat lichtblauw met dat grijs.”

Verlinde probeerde het ijs een beetje te breken door te grappen: “Manon Meijers doet mijn fashion en die is nu met Guus Meeuwis. Hij krijgt natuurlijk alle goede outfits nu.

Ridder bleef chagrijnig: “Nou ja, ja…

Toen had Verlinde het echt gehad: “Jij bent vreselijk streng. Ik vind Esquire trouwens een rotblad. Laat ik dat dan ook even gezegd hebben. Waar hebben we het eigenlijk over? Ontzettend fijn dat je er was, dankjewel.”

Derksen: “Het is een heel klein onbeduidend blaadje.”

Bron: mediacourant

Photo credit: FaceMePLS via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1