News Ticker

EO’s Blauw Bloed vindt Youp van ‘t Hek een christelijk tutprogramma

youp

De EO heeft al jaren het tv-programma Blauw Bloed dat verslag doet van hetgeen de Nederlandse royals aan activiteiten doen en dat gepresenteerd wordt door Jeroen Snel.

Youp van ‘t Hek kijkt graag naar het EO-programma Blauw Bloed. Hij kan er namelijk smakelijk om lachen. Dat zegt de komediant in zijn column in VARAgids. Van ‘t Hek vindt het programma erg lachwekkend. “Blauw bloed is dat christelijke tutprogramma waar ik tijdens het zappen graag in mag blijven hangen. In mijn jeugd, toen de koningin nog Juliana heette en in Paleis Soestdijk woonde, had je dat soort programma’s niet.“

Koninklijk Huis

Het koninklijk huis waarover Snel bericht kost veel geld. “Of ik het erg vind? Nee hoor. Toneelgroep Amsterdam kost ook geld. Net als de opera. Als we ze maar niet te serieus gaan nemen.”

Van ‘t Hek neemt de mensen met blauw bloed niet al te serieus. “Het is vermaak voor de bejaardenberg en tijdens staatsbezoeken zijn ze goed voor miljoenen aan orders voor het nationale bedrijfsleven.”

Topvermaak

“En tijdens dat Blauw bloed kan je keihard om ze lachen. Komt vooral door dat toontje van die ­gereformeerde meneer. Topvermaak.”

Kijkt u ook wel eens naar dit programma van de EO?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: 1Veertje via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1