News Ticker

EasyHotel Amsterdam City Centre South viert vijf jarig bestaan

easyhotel

In oktober bestaat de easyHotel vestiging in de Amsterdamse Pijp, tevens de eerste vestiging van easyHotel Benelux, officieel vijf jaar. Het easyHotel Amsterdam City Centre South heeft alle verwachtingen overstegen: vijf jaar lang lag de bezettingsgraad tegen de 100% aan. Voor easyHotel dé bevestiging dat er behoefte is aan hotelconcepten zoals easyHotel deze biedt: gemak en comfort tegen een voordelige prijs.

easyHotel Amsterdam City Centre South

Gasten die in het easyHotel verblijven zijn erg tevreden zo blijkt uit de gastenbeoordelingen. Veelal dezelfde pluspunten worden benadrukt: geweldige locatie, uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel, comfortabele en schone kamers en de voordelige prijs die je bij weinig andere hotels in Amsterdam kunt vinden. De vestiging in Amsterdam schetst een uitstekend beeld van de uitgangspunten van easyHotel: een makkelijk te bereiken hotel in een levendige buurt met veel bezienswaardigheden, evenementen, café’s en restaurants op loopafstand van het hotel. De formule van easyHotel speelt hiermee goed in op het duurdere hotelaanbod in Amsterdam door een kwalitatief goed maar betaalbaar alternatief te bieden.

‘’Het is goed om te zien dat we voor zowel toeristen als zakelijke reizigers een aantrekkelijk alternatief bieden. Gedurende de week mogen we veel zakelijke reizigers ontvangen, terwijl dit in het weekend voornamelijk toeristen zijn. Zo wisselt het publiek zich af van jonge stellen, gezinnen en zakelijke groepen. Het hotel is gelegen op een toplocatie aangezien je binnen een kwartier aan alle kanten van Amsterdam kan zijn. Een hotelkamer voor een betaalbare prijs, waardoor je als gast meer geld overhoudt voor leuke dingen!’’ Aldus Sanne – Hotel Ambassador easyHotel Amsterdam City Centre South.

Over easyHotel en Danzep

EasyHotel is een unieke hotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel 25 hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Danzep Hotels is master franchise houder van easyHotel in de Benelux en opende vijf jaar geleden het eerste easyHotel in Nederland, in Amsterdam gevolgd door vestigingen in Rotterdam en Den Haag. Met de nieuwe vestigingen in Brussel en Amsterdam Arena Boulevard telt easyHotel Benelux eind 2016 vijf hotels met in totaal 534 kamers. Danzep is al bezig met expansie voor het jaar 2017, met vestigingen in onder andere Zaandam, Scheveningen & Maastricht.

Bron: pitchpr

Photo credit: pitchpr

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1