News Ticker

Douwe Bob gaat niet crowdsurfen tijdens Songfestival

douwebobsongfestival

Douwe Bob ziet af van het plan om te gaan crowdsurfen in het publiek tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Dat vertelt regisseur Hans Pannecoucke vandaag in het AD. Het is technisch onhaalbaar om deze stunt uit te halen op het liedjesfestijn in Stockholm, meent Pannecoucke. “Ik heb er over nagedacht. Het zou mooie rock-’n-roll zijn, een artiest in het publiek. Maar er zijn te veel praktische bezwaren. Zijn zendertje kan afvallen bijvoorbeeld“, legt de Vlaming uit in de krant.

Pannecoucke vindt het fijn om te werken met de flirterige Douwe Bob. “Ik toon hem zoals hij is. Hij gaat als een vlinder door het leven. Speelt en flirt met de mensen. Hij kijkt je even recht in de ogen, maar draait zich daarna net zo makkelijk om naar zijn vrienden om verder te spelen. Dat geeft spanning. Hij blijft je zo intrigeren.”

Aan het einde van die hele rij songs van morgenavond weet iedereen dat Douwe blauwe ogen heeft, terwijl ze van alle andere artiesten de kleur zijn vergeten.”

Linda de Mol heeft het idee dat Douwe Bob zaterdagavond in de top vijf belandt bij het Eurovisie Songfestival. Dat heeft de tv-koningin gezegd op Radio 538. De Mol heeft net als haar broer John een rotsvast vertrouwen in de Nederlandse inzending van dit jaar. “Ik heb een heel goed gevoel over Douwe Bob, eigenlijk al meteen. Die jongen heeft zo’n ongelooflijke uitstraling en dat valt zó op tussen al die opgemaakte drukke types daar. Ik denk echt dat hij in de top vijf gaat belanden.

De RTL 4-ster gaat zaterdagavond goed zitten voor de finale op NPO 1. “Natuurlijk. Als het goed is ben ik dan weer thuis, want ik zit tot een uur of 19.00 uur in Zaandam denk ik. Ik ben absoluut op tijd thuis om het Songfestival te bekijken.

Het is niet duidelijk of naast de tv-koningin ook de koningin van ons land Máxima gaat kijken naar de finale. Ze heeft dinsdag in elk geval niet gekeken naar de halve finale met Douwe Bob, heeft ze laten weten aan Shownieuws.

Bron: mediacourant.nl

Photo credit: amsfrank via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1