News Ticker

De meest sexy vrouwen komen uit Armenië

annabril

Uit een recentelijk onderzoek is gebleken dat de meest sexy vrouwen uit Armenië komen. Uit de enquête van een travel dating site waar meer dan 44.000 Amerikaanse mannen aan meededen, werd geconcludeerd dat naast Armenië de meest aantrekkelijke vrouwen komen uit Barbados, Amerika, Colombia en Engeland. Vrouwen uit Australië, Brazilië, de Filipijnen en Bulgarije waren ook heel sexy volgens het onderzoek.

Anna Tananyan

Aangezien we graag willen weten hoe het zit met de fraaie dames uit Armenië heb ik gesproken met de in Nederland wonende Armeense kunstenares Anna Tananyan. Ik heb eerder twee artikelen over haar werk als kunstenares geschreven en de twee links naar de artikelen treft u verderop in dit artikel.

Armenië

Armenië is een land met een lange historie dat gesitueerd is tussen Georgië, Turkije, Azerbeidzjan en Iran. De hoofdstad is Yerevan dat gesticht is in 782 voor Christus en daarmee tot de oudste steden ter wereld behoort. Armenië is een republiek en is een bergachtig land in de Zuidelijke Kaukasus dat gelegen is in het noordoostelijke deel van het Armeense Hoogland.

Geografisch gezien behoort het land tot Azië, maar in culturele en historische aspecten beschouwt het zich als behorend tot Europa en noemt zich ook (net als Georgië) een Europees land. Armenië word gezien als de oudste christelijke staat van de wereld. Armenië is sinds 2001 lid van de Raad van Europa.

Ik vroeg Anna over haar jeugd in Armenië.

Anna:” Tijdens mijn jeugd in Armenië groeide ik op in een gezin, waarbij ik als creatief kind vooral geleerd werd om normaal te doen. Niet te veel opvallen, vond mijn vader. Vanaf mijn vierde levensjaar was ik echter al geïnteresseerd in het werk van mijn oom, die kunstschilder was. Ik ben opgegroeid met de lucht van olieverf en dat heeft mij gevormd. Sindsdien ben ik alleen maar bezig geweest met het maken van kunst.”

Vervolgens vroeg ik aan Anna wat zij vindt van de conclusie van het onderzoek, waaruit blijkt dat de meest sexy vrouwen uit Armenië komen. Armenië is overigens ook het land waar de bekende zanger Charles Aznavour vandaan komt. Zijn werkelijke naam is Chahnour Varinag Aznavourian.

Anna:” De Armeense vrouwen in het algemeen zijn herkenbaar aan hun zandloper figuur met fraaie rondingen, hun rijke donkere haar en hun prachtige amandelogen. Een heel bekend voorbeeld is natuurlijk stijlicoon Kim Kardashian, maar ook de Amerikaanse zangeres Cher is van Armeense afkomst. Haar echte naam is Cherilyn Sarkisian. Andere voorbeelden zijn Beauty Queen Gohar Harutyunyan (via deze link ziet u een video van haar), zangeres Eva Rivas (via deze link ziet u haar zingen tijdens het Eurovisie Songfestival), zangeres Sirusho (videolink) en Europees Beauty Queen Lusine Tovmasyan.

Via deze link en deze link kunt u nog meer prachtige Armeense vrouwen bewonderen.

kk1                                           cher

Photo credit: Kalumba2009 / Foter / CC BY-SA

Photo credit: The Rapscallion / Foter / CC BY-ND

Anna is niet alleen een getalenteerde kunstenares hetgeen u kunt zien en lezen in mijn twee eerder geplaatste artikelen (link 1 en link 2) op Amsterdam Today, maar ze heeft meer belangstellingen. Ik vroeg haar naar haar andere interesses.

Anna:” Naast het maken van mijn eigen kunstwerken ben ik natuurlijk algemeen geïnteresseerd in kunst. Ik ga graag naar exposities of tentoonstellingen om kunst te bewonderen. Ik ben dol op Art Deco en Jugendstil. Wat vrouwelijke schoonheid betreft, vind ik Sophia Loren een icoon van schoonheid. Ik vind haar prachtig. Films van Fellini vind ik een must om te zien en Anita Ekberg, die in de Trevifontijn in Rome liep, vond ik om bij weg te dromen.”

sl                                        ai

Photo credit: twm1340 / Foter / CC BY-SA

Photo credit: Film Star Vintage / Foter / CC BY

Anna:” Naast het maken van kunst heb ik een opleiding gedaan in extravagante podium visagie bij Dik Peeters in Amsterdam. Wat mode aangaat, ben ik dol op het merk Wolford dat Kim Kardashian ook graag draagt.”

anna1        annazit        annagracht

annajordaan        annagroen        annakleur

Foto’s: Amsterdam Today / Karin van der Meul / Hans Slim

 

annahuid

In the Daily Mail wordt beschreven wat men van de fraaie Armeense dames vindt. Via deze link kunt u dit artikel lezen.

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1