News Ticker

Dan Karaty: “Bitterheid hoort bij Gordon”

gordonamsterdam

Gordon is een rasartist en je houdt van hem of je houdt niet van hem. Het is een unieke persoon met zijn goede kanten en zijn foute kanten. Het is in ieder geval een Amsterdammer met een eigen uitgesproken mening.

Holland’s Got Talent

Dan Karaty neemt de uitspraken van Gordon over Holland’s Got Talent met een korrel zout. Dat zegt de Amerikaan vandaag in De Telegraaf. Gordon roept zo ongeveer na elk seizoen van Holland’s Got Talent dat hij wel klaar is met jureren in het programma, omdat hij alles al eens heeft gezegd. Toch keert de tv-ster steeds weer terug achter de jurydesk. “Hij mag zeggen wat hij wil, maar Gordon houdt ervan bitter te klinken. Niemand heeft meer lol, temperament en ook frustratie dan hij.”

Karaty vindt Gordon inmiddels niet meer geloofwaardig. “Hij kondigde aan: ’ik stop ermee’, maar ik zei ’nee hoor, ik zie je volgend seizoen weer’.”

Hij vindt de argumentatie van Gordon ook niet overtuigend. “De acts bepalen het programma, niet wat je erover kunt zeggen. Het afgelopen seizoen was het talent zo divers. Toen won Nick Nicolai, je kunt dat niet op voorhand voorspellen.”

Overigens verklapt Karaty ook in de krant dat hij werkt aan een nieuw tv-programma. “Je zou het een reality avontuur kunnen noemen. Ik heb zes keer nee gezegd, maar het uiteindelijk toch gedaan. Tot twee dagen voor de start heb ik getwijfeld.”

Waar het precies over gaat, wil Karaty in dit stadium nog niet verklappen.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1