News Ticker

Chantal Janzen: “Albert krijgt een dikke piemel van TV”

televizierring

Chantal Janzen is niet echt op haar mondje gevallen en kreeg Albert Verlinde, Peter R. de Vries en Winston Gerschtanowitz even stil in haar tv-programma “Chantal Blijft Slapen” toen ze over hun geslachtsdeel begon. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Janzen bleef slapen bij Verlinde en ging met hem mee naar RTL Boulevard, dat tijdens de opnames van haar programma nog de oude, vertrouwde showrubriek vanuit Hilversum was. Daar zag ze hoe de drie mannen de repetities in gingen.

Opgewonden?

De presentatrice zag de heren achter de presentatiedesk helemaal opbloeien. “Ik heb bij de repetities als de tune klinkt wel het gevoel dat ze daar met z’n drieën met een hele dikke piemel zitten. Mag ik dat zeggen? Ik heb het nu al gezegd. Het is niet erg, hè, maar ik zie het gebeuren. De tune klinkt en dan bám. ‘Hier zijn wij, daar zijn we trots op en wij zijn de jongens van Boulevard.’”

Kwik, Kwek en Kwak

Na de repetities confronteerde Janzen de heren met haar gevoel. “Ik moet eerlijk bekennen: het is niet zo dat ik dacht ‘jullie hebben nu een hele dikke piemel’, maar toen ik jullie daar zag zitten met z’n drieën net als Kwik, Kwek en Kwak, dacht ik wel even: ik zie iets groeien in jullie. Ik bedoel het positief.”

De heren keken er even raar van op. “Heb je dat nog steeds die fetisj?“, vroeg Winston Gerschtanowitz.

Volgens Verlinde klopt het wel dat de mannen hun rug rechten achter de desk, maar hij liet in het midden of ze opgewonden raken van de tune.

RTL Live

Albert Verlinde is gestopt bij RTL Boulevard en persenteert nu het RTL-programma RTL Live dat qua kijkcijfers flink tegen valt.

Uw mening

Wat is uw mening over dit onderwerp?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

Photo credit: gjkooijman via Foter.com / CC BY-ND

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1