News Ticker

Centrum Amsterdam binnenkort vol met wiet

wiet

Als alles goed gaat staat het centrum van Amsterdam binnenkort vol met wiet. Maandagavond werden tienduizenden hennepzaden gezaaid in het Vondelpark en in de straten rondom het Rijksmuseum.

De actie is van kunstenaarscollectief InDebt Studios, tegen wat zij de vertrutting van Amsterdam noemen. „De coffeeshops en hoeren verdwijnen en worden vervangen door yoghurtijs en saladebars. Het is tijd voor actie. Tijd om Amsterdam terug te geven aan Amsterdam.”

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: metronieuws.nl

Photo credit: van_mij / Foter / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1