News Ticker

Anouk weigerde 10% van de aandelen bij The Voice

anoukvoice

Anouk heeft een aandeel van vijf tot tien procent in de wereldwijde rechten van The Voice geweigerd. Dat zegt platenbaas Tony Berk, die nauw betrokken is bij The Voice, in de YouTube-talkshow van Anouk. The Voice-bedenker John de Mol zat voorafgaand aan het eerste seizoen van het programma achter Anouk aan. In een poging om haar over te halen mee te doen bood hij haar rechten aan. “Ze had vijf tot tien procent van de rechten in de zak kunnen steken“, aldus Berk.

Anouk kan zich het gesprek met De Mol nog goed herinneren. “In het begin dat The Voice begon, toen het er nog niet was, kwam John aan met een boekwerk. Hij zei: ‘Anouk, ik heb een idee voor een show en dit gaat het worden.’”

Berk: “We hebben daar gezeten en John heeft haar ter plekke een aandeel in de rechten wereldwijd aangeboden. Ze had echt nooit meer hoeven werken.”

Anouk: “Dat is echt heel erg. Dat heb ik geweigerd. Ik had nooit meer hoeven werken. Kees was toen ook al mijn manager, maar het was de enige keer dat hij niet bij de bespreking was, ha ha.

Berk: “Je ging weg en je zei: ‘John, ik weet zeker dat dit een groot succes gaat worden.’”

Anouk: “Nee, dat wist ik ook zeker. Ik heb het doorgelezen en zei: ‘Dit gaat het worden.’”

De zangeres weigerde The Voice mede omdat ze het niet leuk vond dat kandidaten haar ook níet konden kiezen.

Bron: mediacourant

Photo credit: Sebastiaan ter Burg via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1