News Ticker

Andries Knevel ligt op de intensive care volgens de EO

andriesknevel

Andries Knevel is ernstig ziek. Hij ligt op dit moment op de intensive care in het ziekenhuis. Dat meldt zijn werkgever EO op de omroepsite. Knevel, het bekendste gezicht van de evangelische omroep, heeft een reis gemaakt door Bolivia voor het tv-programma EO Metterdaad. Tijdens die reis heeft hij een legionellabesmetting opgelopen. “Na terugkomst is hij ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis waar hij op dit moment op de intensive care verblijft“, laat de omroep weten.

knevel

Het lijkt erop dat de EO zich ernstig zorgen maakt. “We vragen u voor hem en zijn familie te bidden“, aldus de omroep.

Als mensen willen meeleven door middel van een kaart, dan kan die naar de omroep worden gestuurd, aldus de EO. Het adres is:

Evangelische Omroep
T.a.v. Andries Knevel
Postbus 21000 1200 BA
Hilversum

Meer informatie over de toestand van Knevel is op dit moment niet bekend.

Bron: mediacourant

Poto credit: mediacourant / EO

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1