News Ticker

André Rieu: “Moet ik nu óók naar SBS 6 verhuizen?”

andrerieu

André Rieu vroeg zich even af of hij óók naar SBS 6 moest verhuizen, toen AvroTros-mediadirecteur Remco van Leen overstapte naar de commerciële zender. Dat vertelt de tv-baas vandaag in De Telegraaf. Van Leen is er niet op uit om AvroTros-sterren te stelen. “Ik heb in mijn hoofd een soort van niet-aanvalsverdrag. Toen André Rieu van mijn overstap hoorde, vroeg hij of hij wellicht mee moest gaan. Ik heb hem aangeraden om bij de publieke omroep te blijven”, zegt hij.

Toch zal Van Leen zijn AvroTros-achtergrond niet verstoppen bij SBS. “Ik wil van SBS 6 geen tweede AvroTros maken, al kan ik mijn afkomst natuurlijk niet verloochenen. Bovendien bedienen SBS 6 en zeker de voormalige TROS van oudsher voor een deel hetzelfde publiek.”

Is het toeval dat uitgerekend nu De Toppers overstappen van AvroTros naar SBS 6? “Ik heb misschien de schijn tegen, maar de onderhandelingen waren al gaande voor mijn komst.

Bron: mediacourant

Photo credit: jemasmith via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1