News Ticker

Amsterdam, Zondagontbijt en the Croissantboys

croissantfoto

Zondag en het zondagontbijt is vaak de meest relaxte manier van ontbijten. Sommige gelukkigen krijgen een ontbijt op bed en vele anderen gaan gezellig aan tafel zitten om het ontbijt met veel plezier te nuttigen. Lekkere koffie erbij, een gekookt eitje, verse jus d’orange en wat helemaal lekker is: een verse croissant!

In Amsterdam is een nieuw initiatief ontstaan, waarbij twee jonge jongens, die zichzelf the Croissantboys noemen, op zondagochtend verse croissants rondbrengen. Wat een goed idee.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: parool.nl

Photo credit: Pauline Mak / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1