News Ticker

Amsterdam Today wenst Peter Strykes een spoedig herstel toe

peterstrykes

Wie kent de getalenteerde zanger met het lange witte haar niet? Zanger Peter Strykes van LA the Voices is een opvallende, maar vooral een hele aimabele persoonlijkheid, die graag in zijn vrije tijd naar zijn zeiljacht gaat om te zeilen. Lekker ontspannen, zegt hij dan.

Les extrêmes se touchent

Dat ontspannen is de laatste weken omgezet in een regelrechte spanning, want Peter kreeg op de dag dat ze met LA the Voices in het Concertgebouw met Gordon gingen zingen ‘s ochtends te horen dat hij kanker heeft. Les extrêmes se touchent oftewel de extremen raken elkaar aan. Van een heel slecht nieuwsbericht van de dokter naar een fantastisch optreden bij Gordon. Heel heftig voor Peter en zijn lieve vrouw Sairah, zijn grote liefde en steun en toeverlaat.

Van modern tot klassiek

Zoals velen weten is Peter een zanger met vele kwaliteiten. Hij kan werkelijk alles zingen. Van modern tot klassiek. Hieronder treft u een video opname aan, die we hebben gefilmd in Laren. Diverse artiesten zongen voor het goede doel in restaurant Brink 20. Het goede doel was “Free a Girl” en Peter doet graag iets voor de zwakkere medemens.

Peter gaat de strijd winnen

Nu is Peter aan de beurt om geholpen te worden. Volgens berichten is zijn eerste behandeling begin januari begonnen. De strijd om te winnen is in volle gang. Peter gaat winnen, maar zal wel een flink strijd moeten gaan leveren. Amsterdam Today wenst Peter en Sairah alle kracht toe en onze wens is om Peter weer volledig hersteld op het door hem zo geliefde podium terug te zien, zodat we weer heerlijk kunnen genieten van zijn prachtige stem!

Photo credit: Amsterdam Today

Video credit: Amsterdam Today

 

 

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1