News Ticker

In Amsterdam opent Segway een nieuw Europees kantoor

segway2

Segway Europe, leverancier van persoonlijk elektronisch vervoer, opent een nieuw Europees kantoor in Amsterdam. Vanuit dit kantoor is Segway in staat de EMEA-markt beter te bedienen met een uitgebreid assortiment van zowel business-to-business-producten van Segway als nieuwe consumentenproducten van Ninebot by Segway. Bij de officiële opening, die plaatsvond op 21 juni 2016, was CEO Lufeng Gao aanwezig.

segway

Segway Europe maakt de volledige productielijn van beide merken beschikbaar voor zowel de business-to-business- als de consumentenmarkt. Vanuit het Amsterdamse kantoor boort Segway Europe deze markten nu ook aan voor de gehele EMEA-regio, wat onder meer professionele distributie mogelijk maakt. Daarnaast is Segway in staat om vanuit het kantoor de service voor deze regio centraal aan te sturen en meer marketingactiviteiten te ondernemen. De komende maanden introduceert Segway twee modellen voor een breed publiek: de Ninebot One S2 en de Ninebot Mini Pro.

Dennis Hardholt is als President Segway Europe verantwoordelijk voor de introductie van Segway- en Ninebot by Segway-producten in de regio EMEA. “Met dit Europese hoofdkantoor kunnen we nu ook de markt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika uitstekend bedienen. We maken direct een aantal nieuwe consumentenproducten beschikbaar als aanvulling op onze bestaande productlijn. Deze nieuwe Ninebot by Segway-modellen fungeren zowel als korte-afstandsvervoermiddel alsmede vrijetijdsproduct, en maken het dagelijks leven leuker en gemakkelijker.”

Over Segway
Segway Europe is opgericht door Ninebot Ltd. uit Beijing en brengt Segway en Ninebot bij elkaar; twee toonaangevende merken in korte-afstandsvervoermiddelen. Samen richten ze zich op research & development, productie, sales en service in transportmiddelen voor korte afstanden, met als doel die branche snel te ontwikkelen. Beide merken hebben veel aandacht voor het naadloos verbinden van producten met smartphones en het integreren van bestaande technologieën en toekomstconcepten, zoals spraakinteractie en gezichtsherkenning met roboticaproducten; producten die zeer interactief zijn en aansporen tot slimmer leven. In juni 2016 opende Segway Europe de deuren van zijn kantoor in Europa te Amsterdam.

Ga voor meer informatie naar www.segway.com

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: David McKelvey via Chairs Hunt / CC BY / Segway

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1