News Ticker

Amsterdam Arena breidt capaciteit uit naar 53.502 plaatsen

arena

Op de noordtribune van de Amsterdam Arena komen extra zitplaatsen door plaatsing van een permanente tribune. Na de zomer wordt de capaciteit van het stadion, exclusief rolstoelplaatsen, daardoor opgevoerd naar 53.502 plaatsen.

Dat meldt Ajaxlife. Op dit moment is op de eerste rijen van de tribune aan de noordzijde een tijdelijke, houten constructie geplaatst. Deze wordt vervangen, zodat er 156 plaatsen bij komen. Hiervoor is een vergunning aangevraagd.

Volgens de Arena gaat het niet om een hele ingrijpende operatie. Voor de eerste thuiswedstrijd van Ajax, in de derde voorronde van de Champions League eind juli, moet het project gereed zijn.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: parool.nl

Photo credit: xlibber / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1