News Ticker

Zou dit het gezondste hotel ter wereld zijn?

newyork

Je kent het vast: zit je nét in een gezonde flow, ga je op citytrip en boek je een hotel. De hardloopschoenen en mueslirepen onderin je koffer zijn dan snel vergeten. Reden voor EVEN Hotels om een keten te openen die je helpen je health regime te handhaven. Ook als je op reis bent.

Een safe haven creëren voor alle reizende fit girls van deze wereld. Dat is het idee achter EVEN Hotels. In New York is deze nieuwe keten – met vestigingen op Time Square en in Downtown Brooklyn – een enorme hit. De hotels zijn zó ingericht dat het je geen enkele moeite kost om je eigen health regime te handhaven. Sterker nog: waarschijnlijk zet je tijdens je verblijf zelfs een tandje bij.

Maar wát precies maakt deze hotels nou tot walhalla voor mensen met een gezonde levensstijl?

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: holistik.nl

Photo credit: dolbinator1000 via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1