News Ticker

Zaterdag 12 maart is NLdoet. actief in het Rosarium Vondelpark

Rozensnoeien

Voordat straks de rozen weer gaan bloeien in het Rosarium in het Vondelpark, staat er nog heel wat snoei- en onderhoudswerk te wachten. Dat gebeurt met behulp van een enthousiaste groep vrijwilligers. Stichting Hart voor het Vondelpark maakt zich sterk voor het stimuleren van vrijwilligerswerk in het Vondelpark en organiseert een kennismakingsochtend tijdens NLdoet. op zaterdag 12 maart.

Iedereen is welkom, verzamelen om 09.45 uur op de Stadsdeelwerf Vondelpark (Kattenlaan 6-C). De ochtend begint met een introductie over het vrijwilligerswerk en een ‘cursus’ rozensnoeien, waarna het echte werk volgt in het Rosarium. Na gedane arbeid is er koffie en koek. Voorzitter Stichting Hart voor het Vondelpark Cintha van Heeswijck: “Je hoeft geen groene vingers te hebben, om het plezier te ervaren van lekker bezig zijn in het Rosarium of op een andere plek in het Vondelpark.

Er valt veel te doen, maar alles gebeurt onder leiding van de professionals van het Stadsdeel die dagelijks in het park aan het werk zijn. Zo help je niet alleen bij het noodzakelijke parkbehoud, maar steek je er ook veel van op.” Meer weten over activiteiten en vrijwilligerswerk in het Vondelpark, kijk op www.vondelpark.com. Aanmelden als vrijwilliger kan ook via dit aanmeldformulier.

Bron: mkpr.nl

Photo credit: mkpr.nl

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1