News Ticker

Willeke Alberti maakt duizenden ouderen blij met een kerstkaart

PostNL

Het Nationaal Ouderenfonds lanceert in samenwerking met PostNL een kerstactie met als doel duizenden ouderen blij te maken met een onverwacht kerstkaartje. Onder de noemer ‘Aan wie denk jij deze kerst?’ wordt Nederland opgeroepen een kerstgroet te sturen naar één van de drie miljoen ouderen in Nederland. Het versturen van deze kaartjes kan gratis via de speciale website postnl.nl/ouderenfonds. De actie loopt van 7 tot en met 21 december 2015.

willeke

Willeke Alberti draagt de actie #aanwiedenkjij een warm hart toe: “Gedurende het jaar stuur ik regelmatig een kaartje met felicitaties of beterschapswensen naar vrienden en familie. De decembermaand is hét moment om stil te staan bij ouderen die wat extra aandacht goed kunnen gebruiken. Ik roep daarom iedereen op om mee te doen aan deze actie. Samen zorgen we ervoor dat we duizenden ouderen dit jaar verrassen met een kerstkaartje!”

Hoe werkt het?

Via postnl.nl/ouderenfonds kan iedereen tot en met 21 december een kerstkaart sturen naar een oudere in Nederland. Schrijf een kerstgroet en verstuur de kaart. De postbezorgers van PostNL zorgen er vervolgens voor dat het kaartje bij de oudere bezorgd wordt. Deelname aan deze actie is gratis.

Een kleine moeite, een groots gebaar

Directeur van het Nationaal Ouderenfonds, Corina Gielbert: “Honderdduizenden ouderen kunnen wel wat extra aandacht gebruiken. Met deze actie kunnen we hen laten weten dat er aan ze gedacht wordt. Dat is belangrijk, want eenzaamheid onder ouderen is een groot probleem. Een kaartje sturen is een klein, maar waardevol gebaar waarmee we veel mensen een mooie dag kunnen bezorgen.”

De actie ‘Aan wie denk jij deze kerst?’ maakt deel uit van een langdurige samenwerking tussen Nationaal Ouderenfonds en PostNL. Bezoek voor meer praktische informatie postnl.nl/ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds

Het Ouderenfonds steunt ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de OuderenOmbudsman (0900 – 60 80 100, lokaal tarief) en de kerstdiners. Alle diensten en activiteiten zijn gericht op het stimuleren van  sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

http://postnl.nl/ouderenfonds

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: amsfrank via Foter.com / CC BY-SA / Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1