News Ticker

Werkt Peter de Vries al jaren voor de pedofielen-elite?

peterdevries

Beschuldigen zijn nooit leuk. Zeker als het om heftige zaken gaat als pedofilie. Pedofilie wordt vooral via het Darknet en het Deepweb op het Internet aangeboden, want pedofilie moet zo geheim mogelijk gebeuren en helaas is pedofilie niet uit te bannen.

Bizarre beschuldiging

Peter R. de Vries heeft een wel heel bizarre beschuldiging binnengekregen in zijn mailbox. Ene Desiree stelt dat hij voor de pedofielen-elite in Nederland werkt. Dat laat de tv-persoonlijkheid weten op Twitter. Desiree, waarvan De Vries het mailadres publiceert, is stellig in haar e-mail aan de misdaadjournalist: “Na veel lezen op het internet is het duidelijk dat jij de laatste acht jaar, misschien wel langer, voor de pedofielen-elite van Nederland werkt. Vaatstra en vele andere zaken zijn het bewijs.”

Verdorven ziel

Volgens Desiree heeft De Vries een verdorven ziel. “Wij, als vader en moeder van twee kinderen, hebben medelijden met jouw ziel, Peter. Maar blijf zoals je eind 2015 nog deed wel af en toe een pedofiel die alleen handelt ontmaskeren, om de schijn op te houden.”

“Wij zijn heel blij dat heel Nederland inmiddels van jou kotst. Zelfs kinderen zien het in je ogen“, besluit ze.

De Vries vindt het heel merkwaardig. “Ha ha… ik heb al heel wat bizarre verwijten en beschuldigingen gehad in mijn loopbaan, maar deze is toch weer verrassend!”

Niet netjes

Veel mensen vinden het overigens niet netjes dat De Vries zijn eigen mailadres wel heeft gecensureerd, maar die van Desiree niet. “Wat voor onzin het ook is, vind je het nou niet netjes om even het adres van de afzender weg te halen?”

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1