News Ticker

Tegen welke presentator kijkt Linda de Mol op?

lindademolsint

Linda de Mol heeft een enorme staat van dienst wat presenteren betreft. Net als veel mensen kun je een rolmodel hebben of dat je tegen iemand op kijkt. Linda de Mol kijkt ook op tegen bepaalde personen. Wie zijn dat?

Geen journalist

Tv-koningin Linda de Mol kijkt op tegen VARA-coryfeeën Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd in RTL Live. De Mol vindt de twee Publieke Omroep-mannen buitengewoon kundig. “Ik kijk op tegen Matthijs van Nieuwkerk, omdat ik het ongelooflijk knap vind dat hij over alles op een manier kan praten, waarvan je denkt: daar heeft hij verdorie ook nog verstand van. Of het nou jazzmuziek is of sport of het wielrennen of wetenschap, film of literatuur.“

Van Nieuwkerk weet gewoon ‘ongelooflijk veel’, aldus De Mol. “Hij kan ook nog eens heel erg goed interviewen en is heel snel. Hij voelt ook heel goed aan wat het publiek wil. Het is ook nog eens een aardige man. Dat is echt wel iemand waar ik heel erg tegenop kijk.”

“En Jeroen Pauw ook. Aan de manier waarop zij interviewen zie je dat het echt journalisten zijn. Dat ben ik niet. Als ik iemand interview, is het meer een gesprek. Zij kunnen echt heel goed interviewen. Dat zijn wel mannen waar ik huizenhoog tegenop kijk.”

Net als Pauw en Van Nieuwkerk presenteert De Mol zelf ook een talkshow. Elke zomer is ze te zien met het vijfdelige Linda’s Zomerweek op RTL 4. Daarin zijn de heren nog nooit te gast geweest.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1