News Ticker

In welk land wonen de mooiste vrouwen?

kimkardashian

Liggen jouw roots in Armenië of één van deze andere tien landen? Lucky you! Dít zijn namelijk de elf landen waar de mooiste vrouwen vandaan komen, volgens onderzoek:

1. Armenië

Vrouwen uit Armenië hebben bijzondere kenmerken. Zo hebben ze duidelijke gezichtskenmerken en hebben ze over het algemeen donkere ogen, donker haar, een lichte huid en een zandloper-figuur. Komt deze omschrijving je bekend voor? De roots van Khloe, Kourtney en Kim Kardashian liggen namelijk in Armenië.

Gebruik deze link naar ons eerder verschenen artikel over de mooie vrouwen uit Armenië.

2. Australië

Vrouwen uit Australië hebben over het algemeen een lichte huid en blonde haren. Bekende Australische vrouwen zijn: Miranda Kerr, Nicole Kidman en Nicky Whelan.

3. Brazilië

Een geweldig figuur, een mooie tan en prachtige haren. Dat zijn de kenmerken van een Braziliaanse beauty. Denk aan Adriana Lima en Alessandra Ambrosio.

4. Bulgarije

Over het algemeen zijn de Bulgaarse vrouwen wat langer, slanker en hebben ze donkere ogen en een classy look. Een perfect voorbeeld van een Bulgaarse schoonheid is Nina Dobrev.

5. Barbados

Geen idee hoe de dames eruit zien in Barbados? Denk dan maar aan Rihanna! Deze beeldige zangeres komt namelijk uit Barbados en is een perfect voorbeeld. Een mooie huidskleur en prachtige donkere ogen.

6. Colombia

Een mooi figuur en een prachtige lach, gecombineerd met donkere ogen. Shakira maakt het idee van een Colombiaanse vrouw helemaal waar.

7. Libanon

Met bijzondere gezichtskenmerken, lichte huid en blauwe ogen zijn de Libanese vrouwen échte beauties. Deze kenmerken hebben de dames met zowel licht als donker haar. Ook Jenna Dewan, de vrouw van Channing Tatum, heeft haar roots in Libanon liggen.

8. Engeland

De Engelse dames staan in het rijtje vanwege hun mooie lichte huidskleur en lichte haarkleur. Ook staan ze bekend om bijzondere gezichtskenmerken. Een voorbeeld hiervan is Cara Delevingne.

9. Mexico

Over het algemeen hebben de dames uit Mexico een mooie tan, prachtige curves en donker haar. Voorbeelden van zo’n beauty zijn Selena Gomez en Jessica Alba.

10. Filippijnen

Vrouwen uit de Filipijnen hebben een mix van Chinese, Japanse en Spaanse looks. Ze hebben een slank figuur en mooie ogen. Zangeres Nicole Scherzinger komt uit de Filipijnen.

11. Verenigde Staten van Amerika

In Amerika vind je looks van all over the place. Het is dus ook onmogelijk om een ‘Amerikaanse vrouw’ te beschrijven. Wat hen dan zo mooi maakt? Het feit dat niets hen exact kenmerkt. Neem bijvoorbeeld Taylor Swift en Anne Hathaway.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

Photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographervia Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1